Mediepuls Awards vinnere 2012

Written by christen on . Posted in Forside-1

Konsumentprisen

Produkter og tjenester som primært retter seg mot forbruker.

Gullvinner: 3D lysshow for julebyen

Kunde: Kvadraturforeningen i Kristiansand

Byrå: BLANK

Dette er juryens begrunnelse:

«Gullvinneren er et godt eksempel på at dagens reklame ofte handler om å skape et innhold folk oppsøker frivillig, enten det er på nett, eller som her, et spektakulært lysshow midt i Kvadraturen.

Det safe ville være å lage en aktivitet som på tradisjonelt viser forteller folk hva de skal gjøre. Men her har man hatt mot til å stole på at kraften i idéen vil få folk til å gjøre det av seg selv. Derfor er dette en modig jobb.

Juryen presiserer at det ikke er teknologien i seg selv som premieres, men strategien, idéen og detaljene i gjennomføringen av aktiviteten som gjør dette til en gulljobb.»

Bedriftsprisen

Produkter og tjenester som primært retter seg mot det profesjonelle markedet

I denne kategorien ble det ikke delt ut gull-pris, men to diplomer.

Disse gikk til Otera og Seafront Logistics.

  

Kultur og samfunn

Produkter, tjenester, kampanjer o.l. fra kulturinstitusjoner, offentlige myndigheter, religiøse, politiske og frivillige organisasjoner.

Gullvinner: Kilden

Byrå: Op designstudio

Dette er juryens begrunnelse:

«Et sobert og moderne uttrykk. En identitet som skaper forventning og nysgjerrighet. Et eksempel på en idé som ikke prøver å fortelle hele historien, men lar det bli litt opp til mottageren å tolke. Designelementene er spesielt vellykkede. Nøye avstemt palett og flott kontrast til symbolet.

Intelligent bruk av fargesetting og tykkelse på fargepalettenes tre ulike nivåer. En gjennomtenkt grafisk profil er alltid en god investering, kort sagt: En kilde til god kommunikasjon.»

Fagprisen

Åpen klasse, uavhengig av bransje, fagdisiplin og valg av media.

Gullvinner: Arendal Rockklubb bok og CD design

Kunde: Arendal Rockklubb

Byrå : Gevir

Dette er juryens begrunnelse:

«Årets gull i Fag-kategorien går til en kommunikasjonsløsning som nærmest koker over av godt håndverk; entusiasme, galskap og ikke minst, glede.

Samtidig som det er en streng regi og noe sobert over det hele – innsikt og trofasthet mot sjangerens egen måte å snakke på preger både plakat, cd og LP! We always want to rock – in Arendal!»

Fædrelandsvennen Best

Fædrelandsvennens beste print-annonse i 2011

Vinner: Julebyen – Vi snur byen på hodet

Kunde:  Kvadraturforeningen

Byrå: Gevir

Dette er juryens begrunnelse:

«En avisannonse som skal få folk til å endre adferd. Ved å spille på det nostalgiske og emosjonelle, gir kampanjen som annonsen er en del av, Kristiansanderen lyst til å bruke Kvadraturen i førjulstiden. Budskapet er tydelig og annonsen har en klar idè. En klassisk og god avisannonse.»

Grand Prix

I Grand Prix konkurrerte alle innsendte arbeider som er premiert med gull, og som særskilt skiller seg ut, uavhengig av bransjekategori.

Vinner: 3D lysshow for julebyen

Kunde:   Kvadraturforeningen

Byrå: BLANK

Trackback from your site.

Arrangører:

Fedrelandsvennen Gevir Kommunikasjon Aptum Kommunikasjon Fundament
Tekniske arrangører
Imperiet TeamWorks